Snelweg bij Heerenveen afgesloten voor verkeer.

Heerenveen – Zaterdagavond omstreeks 18.30 uur heeft het verkeer bij het knooppunt Heerenveen veel last onder vonden van een verkeersongeval. Op de A32 was tussen het knooppunt Heerenveen en afslag Heerenveen centrum een kop staart botsing ontstaan waarbij vier voertuigen waren betrokken. Meerdere ambulance’s werden gealarmeerd om medische hulp te bieden aan de voor zover bekend zes slachtoffers, hiervan moesten er volgens berichten drie zich onder doktersbehandeling stellen. Het is onduidelijk met wel letsel ze zijn overgebracht naar de Tjongerschans in Heerenveen.

Op het moment van het ongeval waren veel bestuurders onderweg naar de Abe Lenstra stadion in Heerenveen, waar SC Heerenveen vanavond het opneemt tegen FC Utrecht. Enkele bezoekers kwamen door het incident later in het stadion binnen.

De politie heeft rapport opgemaakt van het verkeersongeval. De voertuigen zijn geborgen, waarna de A32 weer werd vrij gegeven omstreeks 19.15 uur.

Foto’s waarvoor dank: Dennis Prkic (Telefoon)

Video: Ongeval A32 Heerenveen

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *