Zwaar verkeersongeval in Eelde

Eelde – Zaterdagmorgen om 08.45 uur werd het korps van Eelde gealarmeerd voor een verkeersongeval met beknelling op de Burgemeester J.G. Legroweg in Eelde. Ter hoogte van de bloemenveiling in Eelde bleek er een ongeval plaats te hebben gevonden tussen twee voertuigen. Bij aankomst van de hulpdiensten zat er bij beide voertuigen één slachtoffer bekneld. Hierdoor werd het incident opgeschaald naar middel hulpverlening waardoor ook de brandweer van Vries te plaatse kwam.

De bestuurde en een bestuurster werden beiden met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De VOA doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Een berger heeft beide voertuigen die total loss waren afgevoerd.

Foto’s: P.Koene © Compact Media

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *