112 Kort: Ongeval bij oversteek provinciale weg N351

Makkinga – Maandagochtend om 08.45 uur werd er op de provinciale weg N351 tussen Oosterwolde en Makkinga een verkeersongeval gemeld. Ter hoogte van de oversteek Laagduurswoude/Klokhuisdijk met de Bovenweg (N351) bleek er een aanrijding plaats te hebben gevonden tussen twee voertuigen. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek volgens de politie één van de voertuigen op zijn kant de liggen.

De bestuurder van de overstekende voertuig zag een auto over het hoofd waarna deze in de flank werd geraakt. Een bestuurder is bij de aanrijding gewond geraakt. De brandweer van Oosterwolde heeft beide voertuigen gecontroleerd.  Beide voertuigen zijn door berger Broekhuizen uit Donkerbroek afgesleept.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *