Medewerker Politie Groningen vermist.

Groningen – Sinds dinsdagmorgen 31 januari 2012 wordt de in Groningen woonachtige Friso Wouda vermist. De 30-jarige agent in opleiding bij Regiopolitie Groningen is omstreeks kwart voor elf die ochtend voor het laatst gezien bij een pinautomaat en bij een supermarkt bij het A-kerkhof in zijn woonplaats.

Wouda verscheen de avond ervoor niet op zijn werk in Delfzijl. Nader onderzoek heeft tot nu toe niets concreets opgeleverd. Zowel de familie als de politie maken zich zorgen over zijn gezondheid. Er bestaat een reële mogelijkheid dat Wouda zijn dienstpistool bij zich heeft.

Wouda komt oorspronkelijk uit de provincie Fryslân en heeft in Leeuwarden gewerkt. Het valt niet uit te sluiten dat hij in die omgeving verblijft. Mocht u Friso Wouda zien of weten waar hij is, wordt u dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 112. Als u over informatie over Friso Wouda beschikt, kunt u bellen met het algemeen nummer van de politie 0900-8844.

Het signalement van Friso Wouda:

Lengte 2.07 meter

Fors postuur

Kort geknipt donkerblond haar

Friso draagt waarschijnlijk een spijkerbroek, een grijs vest met print aan de voorkant met daarop een zwarte sjaal. Hij loopt vermoedelijk op lichtkleurige schoenen en heeft mogelijk een donkere sporttas bij zich.

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *