112 Kort: Aanhouding na doorrijden bij een ongeval

VEENHUIZEN – De politie heeft vrijdagavond een 39-jarige automobilist uit Assen aangehouden voor het doorrijden na een ongeval en het rijden onder invloed van alcohol. De politie had een melding gekregen dat een auto uit de bocht zou zijn gevlogen en vervolgens weer in de richting van Assen zou zijn gereden. De beschadigde auto werd op het fietspad langs de Hoofdweg aangetroffen.

De auto had een verkeersbord geraakt. Even verderop op het fietspad langs de Hoofdweg troffen agenten de onder invloed van alcohol verkerende man aan. De man wilde niet meewerken en werd aangehouden en werd ingesloten. De politie heeft de zaak in behandeling.

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt