Woningbrand aan de Dahliastraat te Assen

Assen – Zondagavond om even voor 19.00 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een woningbrand aan de Dahliastraat in Assen. Even later werd er opgeschaald naar middelbrand. Bij aankomst van de brandweer woede er een uitslaande brand aan de achterzijde van de woning. De bewoners waren ten tijde van de brand niet thuis. Bij de brand van de serre kwam veel rookontwikkeling vrij.

Er bleken nog twee honden aanwezig te zijn in de woning, de brandweer heeft nog geprobeerd samen met de dierenambulance een van de honden te reanimeren. Helaas is de hond overleden aan de gevolgen van de brand. De andere hond mankeerde gelukkig weinig. De brandweer heef de woning geventileerd.

Vermoedelijk is de brand ontstaan door eventuele kortsluiting van een droger. Onderzoek moet dit uitwijzen.

Foto’s: W. Dekker Moi Assen

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *