112 Kort: Kop staart botsing in Vries.

VRIES – Donderdagmiddag raakte een inzittende van een personenauto licht gewond bij een aanrijding op de Noordenveldweg in Vries. Een 56-jarige automobiliste uit Haren reed richting de rotonde. Ze kreeg de auto niet in de juiste versnelling waardoor een achteropkomende 37-jarige automobiliste uit Garminge op de rem moest. Een vrachtwagen die achter haar reed kon niet meer op tijd remmen en raakte de 37-jarige van achteren. Hierdoor belandde ze in een sloot. Omstanders konden haar uit het voertuig halen. Ze is uit voorzorg voor onderzoek met nekklachten naar het ziekenhuis in Assen gebracht. Haar 56-jarige voorgangster, die ze met haar auto raakte toen ze werd aangereden, alsmede de 40-jarige vrachtwagenbestuurder uit Zevenhuizen kwamen met de schrik vrij.

Foto’s: M. Druppers © Compact Media / 112 Eelde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt