Gewonden bij ongeval en inbraak te Oldeberkoop.

Twee gewonden bij ongeval

SIEGERSWOUDE – De politie heeft donderdagmiddag op de Bremerwei een ongeval afgehandeld waarbij een 79-jarige man en een 80-jarige vrouw, beiden uit Bakkeveen, gewond raakten. De man reed vanuit richting Siegerswoude over de Bremerwei naar de kruising met de Klauwertswei. Om onduidelijke reden reed hij daar rechtdoor door een heg een droge greppel in. De man raakte hierbij aan zijn gezicht gewond, de vrouw aan haar been. Beiden werden per ambulance naar het ziekenhuis in Drachten overgebracht.

Inbraken in Oldeberkoop

OLDEBERKOOP – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar drie inbraken die donderdag in Oldeberkoop gepleegd zijn. Tussen 14.20 en 15.30 uur kwam men een woning aan Het Hoogte via een slaapkamerraam binnen, waarna de gehele woning werd doorzocht. Uit de woning werden onder andere sierraden en een spelcomputer weggenomen. De 47-jarige bewoonster deed aangifte. Tussen 13.00 en 16.30 uur werd de achterdeur van een woning aan de Johannes Koenesweg opengebroken, waarna geld en sierraden werden weggenomen. Een 52-jarige bewoner deed aangifte. Tussen 08.00 en 18.45 uur werd een raam van een woning aan de Hoogengaardelaan opengebroken, waarna de hele woning doorzocht werd. Het is nog onduidelijk wat hier weggenomen werd. Een 43-jarige bewoner deed aangifte.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *