Diverse brandstichtingen in Assen

Assen- In de nacht van vrijdag op zaterdag werd Assen wederom opgeschrikt door een aantal brandstichtingen. Om 04.04 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een containerbrand op de Iemstukken. Enkele ogenblikken later werd er door surveillerende agenten ontdekt dat er even verderop ook brand was uitgebroken. Op het Boekweitveld stonden op twee plaatsen
een auto en een caravan in de brand.
De brandweer die met twee voertuigen ter plaatse was kon zich hierdoor snel opsplitsen in afwachting van versterking. Enkele ogenblikken later kwam de Asser brandweer met nog twee voertuigen ter plaatse. Door snel ingrijpen van de brandweer en politie konden de naastgelegen woningen behouden blijven. Zowel de auto’s als de caravan stonden vlak bij de woning geparkeerd. De caravan was bovendien nog voorzien van twee gasflessen. Of de woningen schade hebben opgelopen is niet bekend.
De politie zal onderzoek doen naar de branden.
Foto’s P.Koene © Compact Media/Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *