112 Kort: Auto in de sloot.

Oosterwolde – Omstreeks 14:30 werd de politie gealarmeerd voor een voertuig van de weg op de Sander Albertslaan te Oosterwolde. Eenmaal ter plaatse bleek er een auto door de gladheid van de weg te zijn geraakt en in een nabij gelegen sloot tot stilstand te zijn gekomen. Na onderzoek van de politie bleek dat de bestuurder of bestuurster van de auto niet meer aanwezig te zijn op plaats van ongeval. Berger Broekhuizen heeft de auto geborgen

Foto’s: E.Faber © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt