112 Kort: Schoorsteenbrand in Rolde

Rolde- Zaterdagavond om even na 23.00 uur werd de brandweer van Rolde en Assen gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Ordellaan in Rolde. De hoogwerker rukte vanuit Assen uit onder prio 1 uit in de richting van Rolde.

Tijdens het aanrijden werd al duidelijk dat de brandweer van Rolde de situatie onder controle had. hierdoor wer de rit onder prio 2 voortgezet. Op de lokatie bleek daar inderdaad brand te zijn geweest in de open haard. Door onbekende redenen was de kachel gaan smeulen achter de sierbalk. Ook de schoorsteen bleek te zijn gebarsten.

Voor de zekerheid werd de open haard ook naar buiten gebracht.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *