Wederom branden in Asser wijk Marsdijk

Assen- De afgelopen nacht zijn er in de Asser wijk Marsdijk een aantal coniferen- en containerbranden geweest. Aan de Dassenslag/Eekhoornslag werden bij twee woningen containers aangestoken. Bij een van de woningen is tevens de aangrenzende schuur aangetast door het vuur. Aan de Kiepheugte werd een container aangestoken en aan de Deelheugte een aantal coniferen. Nader buurt- en sporenonderzoek wordt uitgevoerd. De politie neemt deze branden mee in het al lopende onderzoek naar de branden in de wijk.

De politie is op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien of gehoord? Of hebt u een tip die interessant kan zijn in het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900 88 44 of anoniem (Meld Misdaad Anoniem) via 0800 7000.

Tekst; Politie Drenthe

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt