Wederom verdachte brand in Assen

Assen- Donderdagmorgen om 00.15 uur werd de brandweer van Assen onder prio 1 gealarmeerd voor een containerbrand aan de C.T.Storkweg in Assen.

Ter plaatse bleek er brand te woeden in een kleine zeecontainer. De brandweer die met twee voertuigen ter plaatse kwam heeft de brand snel geblust. Omdat de brand op een afgelegen bedrijventerrein was wordt brandstichting niet uitgesloten. De politie zal waarschijnlijk ook deze brand nader onderzoeken.

Mocht u informatie hebben die voor de politie van belang kan zijn neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

 

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *