Gewonden bij ongeval in Haren

Haren- Maandagmorgen omstreeks 11.00 uur kreeg de brandweer van een melding van een verkeersongeval op de Waterhuizerweg met de kruising van de Tuindorpweg in Haren.
Ter plaatse betrof het een aanrijding waarbij twee voertuigen betrokken waren. Na de aanrijding kwam de gehavende taxi in de naastgelegen tuin tot stilstand. De brandweer moest het ambulancepersoneel assisteren met het bevrijden van de bestuurster en passagier van de betrokken taxi. De aanrijding vond plaats in een 30 kilometer zone.
De twee gewonden zijn met onbekend letsel door twee ambulances overgebracht naar een ziekenhuis.
De betrokken auto’s liepen aanzienlijke schade op en zijn afgesleept door een berger.
Foto’s M.Druppers © 112eelde.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *