N33 gestremd na aanrijding tussen auto en vrachtwagen

Meeden/Veendam– De N33 tussen Meeden en Veendam is maandagochtend en middag afgesloten geweest na een aanrijding. Een personenauto en vrachtwagen zijn met elkaar in botsing gekomen, waarna de vrachtwagencombinatie in de sloot is beland.

De bestuurder/bestuurster van de personenauto is door de brandweer uit het voertuig bevrijdt en met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. De N33 is ook gedurende de bergingswerkzaamheden nog afgesloten.

Foto’s: Dennis Venema Fotografie © Dennisvenema.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *