Gewapende overval in Roden. (Persbericht)

Roden – Maandagavond rond 20.20 uur is een supermarkt aan het Julianaplein overvallen door drie gewapende en gemaskerde mannen.

Het drietal drong de gesloten supermarkt via de achteringang binnen. Onder bedreiging van een vuurwapen en een steekwapen werden 15 personeelsleden in een magazijn vastgezet. De voeten van de personeelsleden werden met tape aan elkaar vast gemaakt. Onder bedreiging moesten uiteindelijk twee personeelsleden de kluis openen. De inhoud werd door de overvallers meegenomen. Daarnaast deden de daders ook nog een greep in de kassa’s. Met een onbekend geldbedrag ging het drietal er in een zilvergrijze Toyota Prius er vandoor. Alle slachtoffers werden na de overval opgevangen en slachtofferhulp werd geregeld.

De politie is direct een onderzoek gestart. Een zoektocht naar de daders leverde niets op. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor. De politie heeft camerabeelden veiliggesteld, een buurtonderzoek is opgestart, getuigen zijn gehoord en een sporenonderzoek maakt onderdeel uit van het onderzoek. De politie vraagt getuigen om zich te melden via 0900 88 44 of anoniem via 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem)

Foto’s: M.Druppers © Compact Media / 112 Eelde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *