Vrachtwagenbrand in Assen

Assen- Vrijdagavond om 18.11 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een vrachtwagenbrand op de Haar in Assen.  Op de carpoolplaats Assen-Zuid stond een betonpomp van een firma uit Leek. De chauffeur had bij het rijden gemerkt dat er iets niet goed was met de auto en was voor de veiligheid van de A28 afgeweken. Toen hij eenmaal met het voertuig tot stilstand was gekomen begon de auto onmiddellijk te roken.

Bij aankomst van de brandweer kwamen er onder de vrachtwagen vlammen vandaan. De brandweer heeft de brand snel geblust met een hodedrukstraal. Ook moest het voertuig nog enkele malen gekoeld worden.

Berger Hamstra uit Tynaarlo mocht het voertuig bergen.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *