Woningbrand in Smilde (Video Update!)

Smilde- Zaterdagavond om 21.15 uur werd de brandweer van Smilde gealarmeerd voor een woningbrand aan de Prins Clausstraat in Smilde. Enkele ogenblikken later werd ook de OVD gealarmeerd voor de brand die leek te woeden in de meterkast.

Bij aankomst van de fotograaf bleek er uit de bovenverdieping een aanzienlijke hoeveelheid rook vrij te komen. De Brandweer van Smilde heeft de brand snel onder controle weten te krijgen. Hierbij werd ook gebruik gemaakt van de motorkettingzaag om de brandhaard te benaderen.

Voor de bewoners zal waarschijnlijk tijdelijke opvang geregeld worden.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *