Uitslaande brand bij voormalige school.

Hoogezand – Een felle uitslaande brand heeft zondagochtend een gedeelte van het voormalige Dr. Aletta Jacobscollege in Hoogezand verwoest. Het leegstaande pand is tot de grond toe afgebrand. Een gedeelte van de voormalige school werd door de politie gebruikt als oefenlocatie, echter betreft dit niet het gedeelte dat is afgebrand.

De brandweer heeft de brand gecontroleerd laten uitbranden omdat er bij aankomst al geen redden meer aan was. Over de oorzaak is niets bekend. Omdat het pand mogelijk werd bewoond door daklozen, is besloten om ook de technische recherche op te roepen en het pand meter voor meter te controleren op mogelijke slachtoffers.

Foto’s : Dennis Venema Fotografie

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt