Aanhouding door politie voor brandstichtingen.

ASSEN – De politie heeft maandagochtend een 20-jarige man uit Assen aangehouden. De man wordt verdacht van een aantal brandstichtingen in de Assense wijk Peelo in de afgelopen maanden december, januari en februari.

Het gaat met name om containerbranden. De man is ten behoeve van het onderzoek ingesloten. De politie gaat onverminderd verder met het onderzoek waarbij meerdere aanhoudingen niet uitgesloten worden. Het afgelopen weekeinde zijn er in Assen geen brandstichtingen geweest.

Foto: Archief © Compact Media (Branden Assen)

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt