Groot schip te water gelaten in dichte mist

Hoogezand – Bij een scheepswerf in Hoogezand is vrijdagochtend een groot schip te water gegaan. Het schip, de UAL Bodewes is rond 11.30 uur de mistige wereld in gegleden. Er waren duizenden mensen met kinderen op de been om dit spektakel te aanschouwen. Dit omdat de tewaterlating midden in de schoolvakantie valt.

Foto’s : Dennis Venema Fotografie

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *