Schoorsteenbrand in Hooghalen

Hooghalen- Vrijdagmiddag werd de brandweer van Beilen en de hoogwerker van de brandweer Assen gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Beilerweg in Hooghalen.

Ter plaatse bleek er inderdaad een schoorsteenbrand te woeden. De brandweer heeft de haard leeggehaald waarna op de komst van de hoogwerker werd gewacht. Deze werd gelijk na aankomst in positie gebracht om de schoorsteen te vegen.

Nadat de schoorsteen was geveegd keerde de brandweer weer terug naar de kazerne.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *