Dader inbraak auto op beeld

Oosterwolde – De politie Friesland is op zoek naar de hieronder afgebeelde persoon die van meerdere auto inbraken wordt verdacht. Zondagmorgen werd in de bossen bij Appelscha een auto ingebroken, waarbij een jas , portomonee en bankpassen werden ontvreemd. De laatste tijd vinden er vaker in de omgeving van het Canadameer en de Kaleduinen diefstallen plaats.

Uit onderzoek van de politie naar de diefstal van een tas uit een geparkeerde auto op de Canada in Elsloo, bleek door onbekenden een raam te zijn ingeslagen. In de tas zaten naast waardepapieren ook nog een iphone en een bankpas. Met de laatst genoemde is door de getoonde persoon geprobeerd te pinnen bij een geldautomaat.

De reeks inbraken heeft er toegeleid dat komende week waarschuwingsborden worden geplaats om burgers te attenderen om geen waardevolle spullen in de auto’s te laten liggen.

 

 

 

 

 

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *