C1000 Supermarkt in Dwingeloo overvallen (Video)

Dwingeloo- De C1000-supermarkt aan de Brink in Dwingeloo is dinsdagavond na sluitingstijd overvallen. Kwart voor negen door drie gewapende daders met bivakmutsen. Om ongeveer 20.45 uur drongen drie gewapende overvallers via de achteringang naar binnen en bedreigden de bedrijfsleider. De bedrijfsleider was op dat moment als enige in het pand.

De overige medewerkers hadden kort voor de overval het pand verlaten. De bedrijfsleider werd door de overvallers gedwongen geld af te geven. Vervolgens gingen de daders er lopend met de buit vandoor in de richting van de begraafplaats wat in de directe omgeving van de winkel ligt. Het is nog niet bekend hoe groot de omvang van de buit is.

Recentelijk zijn er meer overvallen geweest in de noordelijke provincies. Of de overvallen met elkaar te maken hebben is niet bekend.

Foto’s R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Video volgt later!!

Publicaties:

Dvhn

 

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *