Aanhouding Assenaar voor sokkenwissel.

ASSEN – Een 26-jarige Assenaar werd dinsdagmiddag door de politie aangehouden. Beveiligingspersoneel van een parkeergarage aan de Triade spraken hem aan toen hij daar bezig was zijn oude sokken uit te trekken en een paar nieuwe sokken aan te trekken.

De man vertelde direct dat hij de sokken zojuist bij een supermarkt aan de Triade gekocht had maar dat hij de kassabon weggegooid had. Later vertelde hij dat hij niet meer wist of hij ze wel betaald had. Toen de beveiliging dit uit wilde zoeken gooide hij een nieuwe deodorantbus weg die hij in zijn bezit had.

Na onderzoek bij de supermarkt bleek de deodorant van diefstal afkomstig te zijn. Op camerabeelden is de gepleegde diefstal door de man te zien. Of de sokken ook gestolen zijn kon niet worden vastgesteld.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *