Brandweer Diever treft woning vol met gas aan.

Oude Willem – Woensdagmiddag werd het korps van Diever omstreeks 17.20 uur gealarmeerd voor een gasontsnapping aan de Oude Willemsweg in Oude Willem. Bij aankomst bleek er een gaslekkage te zijn in een leegstaande woning. De brandweer gebruikte een explosiemeter om de melding te controleren. Bij het benaderen van de woning en het openen van een deur sloeg de meter uit en was het gesis van de gasleiding duidelijk hoorbaar.

In verband met het mogelijk explosiegevaar heeft de brandweer de weg afgesloten voor het verkeer. De brandweer heeft assistentie gevraagd van het nutsbedrijf om de gasleiding af te sluiten. De politie doet onderzoek naar de gaslekkage in verband met koperdiefstal.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

 

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *