Drie Roemenen verdachte van diefstal.

RODEN – De politie heeft maandagmorgen drie uit Roemenie afkomstige mannen aangehouden. Het trio, 39, 27 en 23 jaar oud, werd op de Westerhorn in Roden in hun auto gecontroleerd. Tijdens onderzoek bleken in de kofferbak twee gevulde tassen te staan met diverse artikelen zoals tandenborstels en luchtverfrissers waarvoor de mannen geen goede verklaring af konden leggen.

Kort voor de controle werden ze verdacht gesignaleerd bij een supermarkt aan het Julianaplein in Roden. Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat een aantal artikelen vermoedelijk bij de desbetreffende supermarkt zijn gestolen. De verdachten zijn ingesloten en de politie stelt een onderzoek in.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *