Identiteit stoffelijk overschot Usquert bekend.

Usquert • De politie heeft het uitgebreide tactisch en forensisch onderzoek naar de brand in de auto aan de Middendijk in Usquert en naar de identiteit van het aangetroffen stoffelijk overschot afgerond.

Aanleiding

Dinsdagmiddag zag een voorbijganger dat een auto in de brand stond. De voorbijganger belde de politie en de brandweer. Nadat de brand was geblust werd een stoffelijk overschot van een onbekende persoon in de auto aangetroffen.

Onderzoek

De politie stelde een onderzoek in naar de identiteit van deze persoon en naar de toedracht van dit incident. Uit het onderzoek is gebleken dat er geen aanwijzingen waren voor een ongeval of een misdrijf. Het stoffelijk overschot is van de kentekenhouder van de personenauto. Het gaat hier om een 63-jarige inwoner van de provincie Drenthe.

Foto’s met dank aan 112 Groningen

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *