Politie vraagt u hulp via Burgernet.

Noord Nederland – De politie heeft even na 16.00 uur een Burgernet actie opgezet. Burgers worden gevraagd uit te kijken naar een man die van een overval wordt verdacht in De Wilgen.

De man is gekleed in een zwarte broek men een grijs fleeceshirt en droeg een zwarte sjaal. De man heeft een normaal postuur en had een donker tas bij zich. Heeft u informatie neem dan contact op met de politie op 0800-0011 of bel bij nood met 112.

Politiebericht: Vrouw overvallen in woning

DE WILGEN- De politie zoekt getuigen in het onderzoek van een overval die woensdagmiddag rond 15.45 plaatsvond aan de Biskopswei. Rond 15.45 uur belde een onbekende man bij de woning aan. Toen de bewoonster de deur opende werd zij bedreigd door de man met een wapen. Hij wilde de woning in. Haar echtgenoot die op dat moment boven was, rende snel naar beneden en beide echtlieden wisten de overvaller de deur uit te werken. De man vluchtte weg in de richting van de Trisken. De politie startte direct na de 1-1-2 melding een Burgernetactie waarbij 12 16 deelnemers werden geactiveerd om mee naar de verdachte uit kijken. Helaas leverde dit niet het gewenste resultaat op. Het slachtoffer deed aangifte en haar werd slachtofferhulp aangeboden.

Signalement :

■Blanke man

■Lengte ongeveer 1.80 meter

■Leeftijd ongeveer 30-35 jaar

■Dicht geknepen ogen (spleet)

■Nederlands sprekend (geen Fries accent)

■Donkere/zwarte muts

■Grijs fleece-jack

■Zwarte sjaal

■Zwarte broek

■Normaal postuur

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die anderszins informatie hebben over deze overval. Zij kunnen de politie bellen via telefoonnummer 0900-8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

One thought on “Politie vraagt u hulp via Burgernet.

  • 7 maart, 2012 at 20:04
    Permalink

    Dat kan volgens mij bijna iedereen zijn? Zwart,grijs, zwart en zwarte tas.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *