Politie zet camerabeelden van vernieling auto op YouTube

HAREN (GN) – Op maandag 30 januari wordt een auto vernield in de overdekte parkeergarage ‘Voorhorst’ in Haren. De vernieling werd opgenomen door de bewakingscamera. Op de beelden is te zien dat die avond omstreeks 21.50 uur twee mannen op de auto aflopen. Zij prikken de vier banden lek en daarna worden de koplampen vernield. Als laatste slaat een van de mannen tegen de voorruit. Het gaat vermoedelijk om twee mannen met blanke huidskleur.
Tips:
De politie heeft beelden van de vernieling op haar YouTube kanaal gezet.www.youtube.com/politiegrn. Kent of herkent u de mannen op de beelden? Neemt u dan contact op met Regiopolitie Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Als u liever anoniem blijft, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

One thought on “Politie zet camerabeelden van vernieling auto op YouTube

  • 11 maart, 2012 at 08:42
    Permalink

    Dit is toch te gek voor woorden, hoop dat ze de daders heel snel zullen vinden. Hopelijk krijgen ze een flinke straf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *