Verkeersongeval met Letsel in Papenvoort

Borger – Even na 13.30 uur werd het korps van Borger gealarmeerd voor een verkeersongeval aan de Papenvoort in Papenvoort. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er op de kruizing van de N857 een aanrijding te hebben plaatgevonden tussen een vrachtwagen en een auto. De bestuurster in de auto raakte hierbij bekneld en moest door de brandweer uit haar benarde positie worden bevrijd. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen.

Het ongeval gebeurde vermoedelijk door een voorrangsfout, de verkeersongevallen analyse van de politie Drenthe doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg is enige tijd gestremd geweest voor het verkeer.

Foto’s: H. van Oost  © Compact Media / Oost Media

Politiebericht: Aanrijding letsel

PAPENVOORT – Donderdagmiddag vond er een aanrijding plaats op de Papenvoort in Papenvoort. Een 47-jarige vrachtwagenbestuurder uit Apeldoorn, zag een 22-jarige automobiliste uit Emmen die in de richting van Borger reed over het hoofd met als gevolg een aanrijding. De bestuurster is door de brandweer uit haar auto bevrijd en voor controle naar het ziekenhuis in Assen gebracht.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *