Diverse brandstichtingen in Assen

Assen- In de nacht van zaterdag en zondag zijn er diverse brandstichtingen geweest in Assen. Naast de grote brand bij de voormalige Ford dealer waren er eveneens diverse branden in de wijk Baggelhuizen.

De brandweer van Assen was nog druk bezig bij de brand aan de W.A. Scholtenstraat toen er via C2000 gevraagd werd om assistentie te verlenen bij een brand in een kledingcontainer aan het Sticht in Assen. De politie meldde bij aankomst van de brandweer dat er meerder containers in de wijk in brand stonden of hadden gestaan. Op de Hoofdlaan ging een brievenbus in vlammen op, op het sticht een kledingcontainer en een tweede container op twee verschillende locaties. Ook op de Wouden was een container in brand gestoken. Diverse branden waren reeds door de politie geblust.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt