Eenzijdig ongeval in Onnen

Onnen – Zondagmiddag omstreeks half twee werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Zuidveld in Onnen.

Ter plaatse bleek het om een eenzijdig ongeval te gaan, de bestuurder raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt een knalde tegen een paal. Hij kon op eigen kracht uit de auto komen en werd in de ambulance gecontroleerd.Verdere behandeling in het ziekenhuis was niet noodzakelijk.

De auto raakte door de aanrijding zwaar beschadigd. Berger Poort uit Hoogkerk sleepte het voertuig af. Ten tijde van het ongeval was de weg beperkt toegankelijk. Hierdoor ondervond het zondagsverkeer enige hinder.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *