Twee gewonden bij eenzijdig ongeval in De Punt

De Punt- Zaterdagmiddag om 14.08 uur werd de brandweer van Eelde gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Ydermade in De Punt. 

Kort na de alarmering waren zowel brandweer, ambulance en politie ter plaatse om de situatie onder controle te krijgen. Ter plaatse bleek een man, mogelijk door onwelwording, de controle van zijn auto te hebben verloren. Nadat hij net een grote veldkei had gemist kwam de auto tegen een boom tot stilstand. De jonge bijrijder raakte door de klap eveneens gewond door de veiligheidsgordel. Beide personen zijn door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis voor nadere controle. 

De Opel Astra heeft behoorlijke schade opgelopen van de aanrijding en zal waarschijnlijk niet meer worden hersteld.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt