Wederom verdachte brand in Assen

Assen- In de nacht van zaterdag op zondag werd de brandweer van Assen om 02.56 uur gealarmeerd voor een schuurbrand aan de Spiekerlanden in Assen. Ook de OVD werd ter plaatse gevraagd.

Enkele ogenblikken na de alarmering werd er door de politie eveneens een Burgernet actie ingezet. Hierbij werden 227 personen bereikt.

Ter plaatse bleek er een hevige brand te woeden vlak achter een woning. De schutting evenals de schuur stonden volledig in de brand. De vlammen waren dusdanig hevig dat ze van verre al te zien waren.  De brandweer ging de vlammen te lijf met twee hoge druk stralen en een lagedrukstraal.

Nadat  de vlammen gedoofd waren werd er door de brandweer nageblust. De woning liep door de brand schade op. enkele ramen waren door de hitte gesprongen.

De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van de brand. De schrik zat er bij de omwonenden goed in.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicaties: Telegraaf

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *