Autobrand in Yde en vervolgens nablussen

Yde/Vries- Vanmiddag kreeg de brandweer van Vries een melding binnen van autobrand, aan de Norgerweg in Yde.

Tijdens het aanrijden werd er door de meldkamer gemeld dat het de Veenweg in Vries moest zijn. Ter plaatse stond er een BMW in brand met daarachter een aanhangwagen, die inmiddels al afgekoppeld was. De brandweer
bestreed het vuur met een hogedruk straal met schuim toevoer.

De brand was volgens de eigenaar achterin de auto ontstaan. De man was onderweg naar de vuilstort in Tynaarlo en had buiten een volle aanhanger ook een paar oude accu’s in de kofferbak staan. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Berger Hamstra heeft de auto afgevoerd. Voordat de auto goed en wel opgeladen was begon de auto weer te roken. Hierop werd nogmaals de assistentie van brandweer Vries gevraagd. De auto werd voor de tweede maal met schuim geblust. Hierna kon de berger de auto alsnog afslepen.

Foto’s P.Koene, W.Dekker © Compact Media / Nieuwsflyer.nl & M.Druppers © 112eelde.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *