Boerderij in de as gelegd.

Kropswolde – Maandagnacht is er aan de Woldweg een boerderij volledig uitgebrand. De gealarmeerde brandweer van Hoogezand en Zuidlaren kon niet verkomen dat de boerderij in vlammen opging. Bij aankomst van de hulpdiensten bestond er een mogelijkheid dat de bewoner of bewoners nog in het pand aanwezig waren.

Hierop werd besloten op te schalen en uit voorzorg het Mobiel Medisch Team te alarmeren. Dinsdagmorgen hebben de hulpdiensten een onderzoek ingesteld naar de vermiste bewoner. Hierbij werd in het puin gezond naar eventuele lichamen. Dit heeft tot op heden nog niks opgeleverd.

Foto’s: H. van Oost © Compact Media / Oost Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *