112 Kort: Container met bouwafval in brand in Assen

Assen- Woensdagavond om 22.44 werd de brandweer van Assen onder prio 2 gealarmeerd voor een containerbrand op de Oostersingel in Assen. Ook de OVD kreeg de melding mee. Op de Oostersingel was echter geen brand te bekennen.

Door het achtergelaten waterspoor van de brandweerwagen te volgen werd al snel duidelijk dat de brand niet op de Oostersingel was maar op de Stationsstraat. Ter plaatse bleek achter een leegstaand gebouw een grote bouwcontainer in brand te staan. De brand werd met twee hogedrukstralen gedoofd waarna  de brandweer besloot om de container vol met water te laten lopen. Hiervoor werd een lage druk slang afgelegd.

Nadat de brandweer er zeker van was dat er niets meer brandde in de container keerde men weer terug naar de kazerne.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *