Brandweer Assen oefent met aspiranten

Assen- In het kader van de lerende werkplek werd er woensdagavond door de brandweer van Assen geoefend samen met de aspirant brandweerlieden.

Terwijl de aspiranten bezig waren met het opzetten van een watervoorziening en het afleggen van zowel hogedruk als lagedruk werd er door een andere blusploeg geoefend met de verschillende voertuigen die de brandweer van Assen heeft. Zo werd er gewerkt met de recentelijk aangeschafte schuimblusvoertuig ,hier werden de brandweerlieden vertrouwd gemaakt met het waterkanon dat voor op het voertuig is bevestigd. Eveneens werd er geoefend met de hoogwerker. Ook hier werd men vertrouwd gemaakt met het waterkanon dat aan de korf is gemonteerd.

Wij namen even een kijkje en bedanken de Asser brandweer voor hun behulpzaamheid.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *