Eenzijdig verkeersongeval op A28 eindigd in Vangrail.

Assen – Donderdagavond om 18.20 uur werd het brandweerkorps van Vries gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de A28 tussen Assen Noord en Assen Zuid. De bestuurder verloor even na het tankstation de macht over het stuur en belandde in de middengeleider van de snelweg. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en  hebben het voertuig op de vluchtstrook geduwd. De inzittende(n) zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Het is onduidelijk of ze verwondingen hebben opgelopen. De auto is door Berger Logicx geborgen.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *