Nieuwe vestiging van Stichting HBVV in Sappemeer

Sappemeer- Zaterdagmorgen om 11.00 werd door de burgemeester van de gemeente Hoogezand-Sappemeer de nieuwe vestiging van de Stichting HBVV geopend. De Stichting Historische brandweer vrienden & voertuigen heeft nu een mooi pand in Sappemeer om hun voertuigen te stallen en te onderhouden.

Wij van Compact Media namen later op de dag even een kijkje. De Stichting Historische brandweer vrienden & voertuigen heeft ook een eigen site. Klik HIER om daar een kijkje te nemen.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *