Frontale aanrijding op De Mussels in Beilen. (Video)

Beilen – Even na middernacht werd er een verkeersongeval gemeld op De Mussels in Beilen. Bij aankomst van het korps van Beilen had er op de weg van Beilen en Lheebroek een frontale aanrijding plaatsgevonden. De brandweer heeft van een van de voertuigen de deur moeten verwijderen om het slachtoffer te kunnen bevrijden. De andere slachtoffers kwamen met de schik en enkele lichte verwondingen er vanaf.

Op het mistige stuk weg bleef een spoor van brokstukken achter. Over de oorzaak van het ongeval is niks bekend, de verkeersongevallen analyse van de Politie Drenthe doet hier onderzoek naar. Ten tijde van het ongeval is de weg afgesloten geweest voor het verkeer. Beide voetuigen zullen worden afgesleept door een berger.

Politiebericht:

Man gewond na aanrijding

BEILEN – Zaterdagavond heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s aan de Mussels in Beilen. Een 26-jarige man uit Assen raakte hierbij gewond. Hij is door de brandweer bevrijd uit zijn voertuig en met nog onbekend letsel naar het ziekenhuis in Assen vervoerd. De twee inzittenden van het andere voertuig, een 45-jarige vrouw en een 15-jarig meisje uit Wijster zijn met de schrik vrij gekomen. Beide voertuigen zijn afgesleept. Op dit moment is niet meer bekend over de aanrijding. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Foto’s en Video: R. Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *