Verkeersongeval Kerkdijk in Ansen (video)

Ansen – Zondagmiddag om 15.52 uur heeft debrandweer van Ruinen geassisteerd bij een verkeersongeval er op de Kerkdijk in Ansen. Ter plaatse bleek op de weg van Ansen naar Ruinen een aanrijding te hebben plaatsgevonden, waarbij beide voertuigen aan de linkerkant beschadigd raakte. Door de botsing draaide de witte Fiat 90 graden om vervolgens tegen een stenen omheining tot stilstand te komen. De bestuurster is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. De twee kinderen bleken gelukkig niks te mankeren, zij zijn door omwonende opgevangen. Één van de inzittende van de Jaguar raakte bij de aanrijding ook gewond en werd ook per ambulance met onbekend letsel afgevoerd.

De politie maakt rapport op van het ongeval. Beide voertuigen zijn afgesleept door een berger.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Politiebericht: Ongeval met letsel

ANSEN – Zondagmiddag zijn twee mensen gewond geraakt bij een ongeval op de Kerkdijk. Een 48-jarige man uit Oosterwolde reed met zijn auto in de richting van de Anserweg. Uit tegengestelde richting naderde een auto, bestuurd door een 35-jarige vrouw uit Dwingeloo. Deze reed vermoedelijk teveel op de andere weghelft, waardoor beide auto’s botsten. Beide bestuurders zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *