Brandweer Oosterwolde ingezet bij verkeersongeval N381‏ (Video)

Oosterwolde- Donderdagavond omstreeks 19.00 uur werd de brandweer van  Oosterwolde gealarmeerd voor een verkeersongeval op de N381 met de kruising van  de Drie Tolhekken. Hier bleken twee bestelbusjes met elkaar in aanraking te zijn gekomen. De  klap was dusdanig dat de onderdelen van de busjes over de gehele kruising verspreid lagen. Een van de busjes was afkomstig uit de richting van Drachten. De bestuurder uit Donkerbroek wou op de kruising links afslaan richting Oosterwolde maar zag daarbij een bestelbus komende vanaf de richting Appelscha over het hoofd.
Door de aanrijding werd de bus 180 graden gedraaid en kwam deze midden op  de kruising tot stilstand. De andere bestelbus, bestuurd door een man uit  Beesterzwaag was dusdanig beschadigd dat de man uit voorzorg door de brandweer  uit de auto gehaald werd. Hiervoor werd er door de brandweer een deur verwijderd.

Het eveneens gealarmeerde Mobiel Medisch Team werd voor aankomst al geannuleerd. De beide bestuurders werden door het ambulancepersoneel gecontroleerd en mochten daarna huiswaarts keren. Beide hoefden niet mee voor verder onderzoek.Beide voertuigen zijn door de aanrijding zwaar beschadigd. De  verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in kaart gebracht.

Foto’s en Tekst R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

3 thoughts on “Brandweer Oosterwolde ingezet bij verkeersongeval N381‏ (Video)

 • 2 april, 2012 at 22:01
  Permalink

  bedankt voor uw reactie.
  Ja, ik bestuurde de peugot bestelbus komend uit de richting beilen, maar ik ben woonachtig in Donkerbroek en zat dus vast met mijn voet.

 • 2 april, 2012 at 16:35
  Permalink

  Geachte Marc,

  Bedankt voor u reactie! U was zelf betrokken bij het ongeval? De genoemde informatie op onze website hebben wij verkregen van een dienstdoende politie agent die rapport opmaakte van het ongeval.

 • 1 april, 2012 at 16:12
  Permalink

  Dit artikel klopt zo niet.
  De personages zijn omgedraaid.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *