Eenzijdig verkeersongeval met chinese TukTuk. (Video)

Hooghalen – Zaterdagmorgen even voor 11.00 uur werd de brandweer van Smilde gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de kruizing van de Smilderweg en de Nijlanden. Bij aankomst van de hulpdiensten werd al snel duidelijk dat het om een bijzonder ongeval ging. Door nog onbekende oorzaak bleek een chinese tuktuk met daarin vier personen van de weg te zijn geraakt.

Hierbij kwam uit de richting van Laaghalerveen en is over een paaltje heen gereden om vervolgens tegen een boom tot stilstand te komen. De brandweer van Smilde heeft twee vrouwen uit het voertuig moeten halen de  anderen twee slachtoffers zaten naast het voertuig.De vier slachtoffers zijn allemaal overgebracht naar het ziekenhuis met nog onbekend letsel. De verkeersongevallen analyse van de politie Drenthe doet onderzoek naar het ongeval.

Publicatie:

Telegraaf

 

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *