Dodelijk verkeersongeval op de N381(Video)

Appelscha/Smilde – Zaterdagochtend om 06.00 uur heeft er op de N381 tussen Appelscha en Hoogersmilde een dodelijk verkeersongeval plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde toen op de provinciale weg één van de betrokken personenvoertuigen een vrachtwagen inhaalde in een onoverzichtelijke bocht. De bestuurder zag echter een tegemoetkomende bestuurder over het hoofd, waarna er een frontale botsing plaats vond. De bestuurder van de inhalende auto kwam hierbij om het leven.

Het andere slachtoffer werd naast het voertuig behandeld door de aanwezig hulpdiensten, waaronder het gealarmeerd Mobiel Medisch Team. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Drachten. De brandweerkorpsen van Appelscha en Smilde hebben daarna het dodelijk slachtoffer uit het voertuig gehaald.

De weg van Beilen naar Drachten is ter hoogte van Appelscha afgesloten voor het verkeer in verband met onderzoek door de verkeersongevallen analyse van de politie Drenthe.

Foto’s: R.Koene & P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicaties:

Telegraaf (Foto)

Omrop Fryslan + Hjoed (Video & Foto)

RTV Drenthe (Video & Foto)

RTV Noord + Noord Vandaag (Video)

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt