Wederom diverse branden in Assen

Assen– In de nacht van zaterdag op zondag werd de brandweer van Assen gedurende de nacht enkele malen gewekt voor branden in Assen. Om 02.38 werd de brandweer voor de eerste maal gewekt. Op de Brahmstraat was geprobeerd een taxibusje in brand te steken. Door snel optreden van de buurtbewoner kon de brand al voortijdig worden geblust waardoor de schade in het aanzicht meeviel. De politie besloot echter het voertuig wel te laten afslepen voor verder onderzoek.

Tegen half vijf stonden aan de Pelikaanstraat in Assen achter een woning coniferen in brand. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand geblust met twee hogedrukspuiten om erger te voorkomen. Ook hier was de politie massaal aanwezig en heeft ook in de buurt uitgekeken naar eventuele verdachten. In de nabijgelegen Sleutelbloemstraat was afval in brand gestoken. Dit brandje werd geblust door de bewoner. Zondagochtend kwam burgemeester Sicko Heldoorn bij de gedupeerde op bezoek over de gebeurtenissen van afgelopen nacht te praten.

De politie neemt deze branden mee in het onderzoek naar de reeks brandstichtingen in Assen van de afgelopen maanden.

FotoP.Koene & W.Dekker  Compact Media & Moiassen.com

admin

Technisch beheer van de website! Geen direct contact mogelijk!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *