Overval op Subway Assen

Assen- Maandagmiddag omstreeks 18.11 uur werd er in Assen een Burgernetactie opgestart in verband met een overval aan de Oudestraat in Assen. De Subway vestiging die hier gevestigd was even hiervoor overvallen.

De dader, een getinte man van omstreeks 30 jaar met zwart kort stekelig haar vluchtte in de richting van het Forum op een lichtblauwe damesfiets.

Helaas werd de verdachte niet in de omgeving aangetroffen. De politie is nog op zoek naar de man.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *