Drie slachtoffers bij verkeersongeval Een-West (Video)

Haulerwijk – Dinsdagavond om 22:00 uur werd er op de Hoofdweg (N979)  in Een West (Drenthe) een verkeersongeval gemeld waarbij twee voertuigen waren betrokken. De brandweer van Haulerwijk trof op de kruizing van de N979 met de Schansweg de sporen van de aanrijding aan. In de berm van de weg stond een voertuig met drie slachtoffers waarvan twee bekneld, De brandweer van Haulerwijk heeft twee slachtoffers zijdelings uit het voertuig moeten halen.

De bestuurder rijdende in een Jeep uit de richting van Haulerwijk  werd op de kruizing in de flank geraakt en kwam op de rijbaan tot stilstand. De van rechtskomende personenauto die de voorangsweg wilde op of overgaan zag hierbij de andere bestuurder over het hoofd. De bestuurder van de Jeep kwam met de schrik en enkele schramen ervan af.

De slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Publicatie:

RTV Drenthe

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt