Politie houdt verdachte brandstichting aan

ASSEN – Maandagmorgen heeft de politie in Assen een 20-jarige inwoner uit deze plaats aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een aantal gevallen van brandstichting in de wijk Marsdijk. Na een onderzoek van enkele maanden, waarbij ook de branden in de wijken Peelo en het centrum van Assen betrokken zijn, zijn door de politie voldoende onderzoeksgegevens aangedragen om door de officier van justitie een bevel tot aanhouding buiten heterdaad te verlenen. De politie zal de komende dagen de aangehouden verdachte verhoren.

Tekst: Politie.nl

Foto: Archief Compact Media ©

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *